Poplava LED svetlo

Poplava LED svetlo

LED poplava svetlo, poznat i kao reflektora, svetla, osvetljenje, itd., se uglavnom koristi za arhitektonski osvetljenje svrhe, kao i poslovni prostor, rasveta, teži, dekorativne komponente svoje appearanc

LED poplavi svetlo, poznat i kao reflektora, svetla, osvetljenje, itd., uglavnom se koristi za arhitektonski osvetljenje svrhe, kao i komercijalnih prostora teži rasvetu, dekorativne komponente, njegov izgled i imam ispunjenu, jer obično imaju razlog da razmotrite toplotu i stoga njegov izgled sa tradicionalnim poplava svetlo, postoje neke razlike.

LED je poplava svetlo funkcije:
Zajedničko tržište, poplava LED svetlo je znatno selekciju visoke snage 1W LED (svaki element LED će biti napravljena od PMMA sočivo visoko efikasni svetlosti, njegova glavna funkcija je sekundarni svetlo emitovane iz LED zadatak, koji je drugi optički), postoje neke kompanije, jer hlađenje tehnologija podnela dobro, i koristite 3W i viša sila LED. Pogodna je za velike prilike gipsa osvetljenja, izgradnju osvetljenje. Reflektori kao i šta je potrebno obratiti pažnju na to?
Visoko-nevinosti aluminijum reflektor, prebacite najpreciznije odraz najbolje rezultate.
2, simetrična usko-ugao, љirokougaoni i optički sistemi sa asimetrično.
3, iza na otvorenom-tip lampu zamenu, lako održavanje.
4, lampe su lako da se prilagodi sa skale tanjir osvetljenje ugao.  Oblasti glavna aplikacija su o ovim: jedna zgrada, istorijskih zgrada eksterijer rasveta, svetlo ispred zgrade kroz osvetljenje, zatvorenom prostoru lokalne osvetljenje, zeleni pejzaž osvetljenje, bilborda, medicinske kulture i drugih specijalizovanih objekata, osvetljenje, barova, diskoteka i druge zabave atmosfera osvetljenje i tako dalje.

Hot Tags: Zapali LED poplava, Kina proizvođači, dobavljači, fabrika, brendova, kupovina, jeftine, visokog kvaliteta, sertifikacija, najbolje, moda
Srodni proizvodi

Istraga

Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540