Dom > Izložba > Sadržaj

Lampe solarna travnjak zato doveo?

Solarna travnjak lampu odlikovan za tu svrhu, tokom dana, noci pale, sa svojim Prenosivost, lako se instaliraju, jaka vodootporna svetla prednosti, ima naglo razvila u poslednjih nekoliko godina. Većina solarnih položeno svetla su napravljene od LED kao izvor svetlosti. Mnogi proizvođači proizvesti solarni travnjak lampu, zašto odabrati izvor svetlosti LED?


LED je napravljen od niskog napona DC napajanje, upalim kontrolu i male troškova, je da se prilagodi svetlost prekidači su često moguće, i da li ne utiču na LED performanse, lako možete kontrolisati boju, promeniti distribucija dinamički, tako da se koristi u solarnoj travnjak lampa je posebno dobra.

Smatramo da je ispod 1 w energije solarne travnjak svetlo, prilagodite svetlo, česte prebacivanje između funkcija, solarna travnjak lampa LED kao izvor svetlosti treba koristiti. Kada koristite super pametne beli LED, ali posebno lumen održavanje stopa, inače lako dovesti do nezgode. Solarna travnjak lampe kojom snagom, trenutno koristi tri boja je visoka efikasnost i štedi energiju svetla su razumni. Mi znamo da znaju da je LED tehnologija sada doživljava svoje kritične proboj, dostigavši više od 100000h, dug život, nizak napon, izuzetno je pogodan za aplikaciju u solarnoj travnjak svetla.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540