Dom > Izložba > Sadržaj

Solarna osvetljenje je dobro ili loše?

Za solarno ulici procene, onda vidjeti solarnu proizvođači ulici nema strogo čekove dobar kvalitet aspektima problema, ima sigurno smo možete sa nekoliko aspekata prikazati solarne ulici od loše, vidi da li je to upoznaj trebao nam pored uslova, može iz nje otpor kišna svaki dan broj i svetlosti kao stepeni i život, a baterija života i kontroler tehnologije , ukupne opreme sistema prikaz solarne ulice od loše.

Solarni ulici svetlo je da se osloni na suncu za energiju, pa kada smo u Kišni dani, je njegov kapacitet solarne baterije ne mogu da se odupru 3-5 Kišni dani, padavina u mnogim oblastima nisu mnogo otporna 3-5 i crne dane solarne ulica svetlo je vrlo dobro. Naravno je takođe solarni pogon baterija život je mnogo bolje.


Postoji osvjetljenje dovoljno bistar da garanciju narodne sigurnosti i dug život, nemojte koristiti vreme da ugasim svjetlo. Važnije je upotreba kontroler solarne energije, jer je broj određuje solarne energije ulici lampa otporna da kiša svaki dan, stabilnost i kvalitet proizvoda, izaberite solarne osvetljenje čuva cena solarne ulica svetlosti.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540