Dom > Novosti > Sadržaj

Рефлектори су све више и више људи признати да прихвате

Светлост поплаве је посебна употреба у низу унутрашњих и спољашњих инжењерских радова или на градилишту на терену и на другим местима фиксне расвете, не само да има нови изглед, већ и добар ефекат осветљења, сигуран и издржљив.

Рефлектор је нека врста светлости која може емитовати уједначени светлосни извор око нас. Светлост поплаве Његов светлосни извор је нека врста светлосног извора светлости, која је приказана на нашој сцени у октаедричкој графици, а можемо и према нашој мери. Количина потребе за извођењем избора прилагођавања домета светлости светлости, често користе људи на ефекат производње, често се користи у унутрашњем студију, ефекат је одличан.

Рефлектори као електрични извор светлости заменљивих производа препознали су све више људи, примењени су иу многим областима. Најчешће се користе за билборде, аутопутеве, железничке тунеле, мостове и грбове, тргове, грађевинске и друге просторе. Шта је то рефлектор? Флоодлигхт је тачка осветљења може бити равномерна у свим правцима тачка светлости, њен опсег осветљења се може подесити, Потоп светлости На сцени која се приказује као позитивна октахедрал икона. Рефлектори су најчешће коришћени светлосни извори који ефикасно стварају, а стандардне рефлекторске светиљке користе се за осветљење целокупне сцене. Вишеструки рефлектори се могу користити у сцени како би се постигли бољи резултати. У случају

Карактеристике светлости рефлектора

Флоодлигхт се најчешће користи у ефекту светлосног извора, а сцена се може користити за координацију улоге вишеструких рефлектора до рођења бољег ефекта. Од одређене тачке до правца униформног зрачења предмета, користите га за аналогне сијалице и свеће боље. Рефлектори се могу поставити било где у сцени. На пример, она се може поставити изван опсега камере или унутар објекта. Светлост поплаве Уобичајена је употреба многих различитих боја рефлектора на сцени. Ови рефлектори могу бити пројектовани и мијешани на моделу. Пошто је опсег рефлекторског светла релативно велик, ефекат рефлекторског светла је веома лако предвидјети, а ово светло има многе помоћне сврхе, на пример, рефлектор који се налази близу површине објекта, површина објекта Да ствара светло светло. Важно је напоменути да рефлектори не могу бити превише установљени, иначе ће ефекат бити досадан и досадан. Светлост поплаве Дакле, у уобичајеном ефекту мапе производње и више пажње да доживите параметре осветљења и распоред ефекта сцене сцене, акумулација искуства, савладајте свјетлост вештинама.

Функције Флоодлигхт

Са континуираним развојем наше светлосне индустрије, светлости у људским животима су све чешће, Флоод Лигхт је све више људи признато да прихвати, углавном зато што има следеће карактеристике:

1, рефлектори имају одличне електричне перформансе. Под нормалним околностима, снага рефлекторског светла је релативно висока, стога употреба сталног струјног напајања, са ниском хармоничном струјом, стога може извести релативно константан светлосни флукс.

2, практични опсег рефлекторског светла је релативно широк, инсталација је такође погоднија и брза. Флоодлигхт дизајн компактан и изванредан, једноставан за инсталацију, Флоод Лигхт можете користити на различите начине за инсталацију, неће бити подложан окружењу и задржавању локације.

3, проценат видљивог светла светлости светлости је релативно висок. У светлости која емитује светлост поплавне светлости унутра, степен видљивог светла да достигне више од 80%, визуелни ефекат је веома добар.

4, рефлектори имају добру боју. Нормално, када користимо рефлектори, послат ће релативно меку светлост, објект је озрачен рефлекторима са добрим сјајем, ефекат је природнији, индекс индекса боје је већи од 80.

5, рефлектори у употреби времена неће се појавити стробоскопски феномен. После изврсног процеса прераде производње рефлекторских светиљки, високе ефикасности, Светлост поплаве ради када нема буке, бљештања и тако даље, да би даље не залепили људско око, неће вам дати феномен замора очију

6, рефлектор је нека врста сијалица која штеди енергију. Са популарношћу ЛЕД светла на светлосном тржишту све више људи ће довести до производње сијалица о употреби рефлекторских светлости, није ни изузетак, већ и користити лед као извор светлости, дакле, са општом фазом осветљења Упоређивање , рефлектори постају енергетски ефикаснији.

7, период коришћења фарова је релативно дуг. Рефлектори не користе филамент за производњу, Флоод Лигхт, али употреба високо фреквентне електродне сијалице за пражњење за производњу, време његовог зрачења је углавном више од 60.000 сати, у поређењу са другим традиционалним сијалицама у поређењу са дужим веком трајања.

8, рефлектор је нека врста еколошких лампи. Када правимо рефлектори, користимо чврсту живе у унутрашњости, а ако смо случајно сломљени, Флоод Лигхт не треба да бринемо о загађењу животне средине. Можемо је опоравити када не користимо лампе. Употреба, индекс животне средине је релативно висок.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540