Dom > Novosti > Sadržaj

Гарден Лигхтс То Тхе Беаути Оф Тхе Гарден

Баштенска светла, како се назива називом, углавном се користе у башти. Има карактеристике мале потрошње енергије, високог фактора сигурности и осветљења. У смислу функције, то је краљ ситуационих атмосфера. Има ли стотину промена модела, у различитом простору, различите прилике, као и различитог објекта, може стварати богато атрактивно окружење и створити различиту атмосферу сцене.

Прва врста окружења - пуно људи. Као парк. Вртна светлост је намењена за загријавање љепоте баште, а затим људима даје уживање у лепоти. Врт је природно укусно окружење. Гарден Лигхт Све док је окусно окружење, погодно је за уградњу и коришћење вртних светала. Пејзаж и амбијент парка су прилично погодни за баштенско светло. Ноћу, када су светла укључена, оно што видите је друга лепота. Ако је све чврста конструкција цемента, како не може показати лепоту.

Друго окружење - мјесто за остваривање атмосфере. Као приватна кућа. Приватне куће у граду припадају фином уклесаном и тишином. Није лепо пустити тамном из куће. Са светлима вртних светала, може се одразити укус и стил домаћина. Под светлом светлошћу Гарден Лигхт може више да изгледа као приватна кућа. Позовите 35 пријатеља, у врту, мирно освјетљење, вино, погледајте около љубазним призорима, причајте о интересантној теми, чак и ако нема звезде, али и врло атмосфере. Али без светлости, атмосфера је потпуно непозната.

Треће окружење - у којем се људи често крећу. као што је заједница. Једне ноћи, људи у заједници су почели да ходају више. У области зеленог појаса, уградња вртних светала, како осветљења, врта, тако и стварања доброг погледа. Подручје које свијетло свјетло, такођер може дати домаћинству осећај сигурности. Светиљка у башти са малом потрошњом енергије је одличан избор. На удаљености, инсталирајте баштенско светло, вртно светло које можете осветлити плочу.

Баштенска светла имају многе предности, а постоји и мноштво окружења погодних за уградњу вртних светала. Има ли место за уградњу вртне светиљке? Заправо, такво место постоји. У принципу, вртна светла су погодна за уградњу у близини биљки или стена. Ако је у приватном дворишту или заједници, Гарден Лигхт није погодна за уградњу у угао, посебно близу прозора. Добро је познато да тамо где постоји светлост, комарци се скупљају. Летом често можемо видети групу комараца који лети у светлости. Ако су инсталирани на ивици прозора, лако се кроз прозор у кућу окупили комарце. Вртна светлост Не отварај прозор не може да дише, отвори прозор ће регрутовати комарце, ово је светло невоља. Осим тога, садња вртних светала унутар вегетације није добра идеја јер се то не може постићи.

Због тога, у којем окружењу се може инсталирати вртна светла, обавезно узмите у обзир стварну корисност окружења за инсталацију. Поред тога, приликом утврђивања потребе за инсталацијом, требало би да размотримо целину, не само да омогућимо вртна светла да играју свој правичан ефекат, а да не проузрокују друге проблеме.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540