Dom > Novosti > Sadržaj

Високе светлеће свјетиљке имају јак украсВисока пола светла се користе за путеве, путеве и друга места осветљења. Згодан изглед, са јаким украсом. Подручје осветљења, ефекат освјетљења, концентрација извора свјетлости, равномерно свјетло, бљештај мали, лаган за контролу, одржавање. Електрични лифт је једноставан за руковање, лампа се подигла на радну позицију, лампе се могу аутоматски искључити, кука, истовара из жичане врпце. Контролна тачка осветљења је ручна, контрола светлости, Хигх-полна контрола времена лампи и контрола микрорачунара.

Висока полна светла углавном се односе на 15 метара изнад челичног конуса и комбинација сијалица велике снаге представљају нови тип уређаја за осветљење, који се састоји од сијалице, електричног електричног осветљења, шипке и основног дела комбинације.

Високе полне светиљке се користе за путеве, путеве и друга места, лепа по изгледу, треба да имају јак украс. Свјетлосни ступ је много већи од уличне свјетиљке, а подручје освјетљења је такође веће. Високо-полна светиљка Истовремено је ефекат освјетљења добар, концентрација извора светлости, лагана униформа, блистави мали.

Лака плоча помоћу електричног дизања, једноставно руковање, лампа се подигла на радну позицију, лампе се могу аутоматски искључити, кука, истовара из жичане врпце. Поред тога, контролне тачке осветљења су ручна контрола, контрола светлости, контрола времена и контрола микрорачунара, лако се контролишу, одржавају.

Инсталирана велика светла

Облик сијалице може бити заснован на потребама корисника, окружењу, потребама специфичног осветљења, унутрашњем освјетљењу помоћу високих свјетлосних свјетала и рефлектора. Тело шипке је углавном појединачна структура у облику пирамиде, израђена од ваљања челичне плоче, висине 15-40 метара, високополна лампа углавном од две до три секције, радијус зрачења до 40-80 метара.

Конфигурација великог пола

1. Полови су осмоугаони, дванаест ивица, осамнаест пирамидалних шипки, и израђени су од високе чврстоће и висококвалитетне челичне плоче шмирглањем, савијањем и аутоматским заваривањем. Максимална отпорност на вјетар је дизајнирана да достигне 60 м / с. Свака спецификација се састоји од 3 до 4 утикача, са шасијом прирубнице од челика, пречника од 1 м до 1,2 м, дебљине од 30 мм до 40 мм.

2. Функционалан за оквир главне конструкције, Хигх-полне светиљке, али и за главне украсне материјале за челик, челик, светлосни пол, светлосну плочу са третманом врућег цинка.

3. Електрични лифт систем састоји се од електромотора, дизалице, три комплета жичане жичане жичане жичане жице и каблова и осталих компоненти. Светлосни ступ у телу, брзина подизања од 3 до 5 метара у минути.

4. Систем за вођење и истовар састоји се од управљачког точкића и водилице како би се осигурало да се плоча лампице не помера водоравно током процеса подизања како би се осигурало да се панел сијалице аутоматски искључује и закључава кука када се лампица подиже

5. Систем освјетљења састоји се од високонапонске ЛЕД рефлекторске свјетиљке, ЛЕД свјетлости за поплаве, компјутерски регулатор времена може аутоматски контролирати вријеме свјетла прекидача и дио осветљења или потпуне освјетљење.

6. Систем громобранске заштите: кров лампе за уградњу громобрана дужине 1,5 метара, високополна светиљка у подруму инсталирана је 1 метра дуга зглобна жица и заваривање помоћу сидрених вијака.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540