Dom > Novosti > Sadržaj

Висока чврстоћа светиљке за траву против вањске силе

Лампе за траву почеле су постепено примењивати на спору траку деведесетих. Уске траке, Парк Скуаре и остало вањско освјетљење, лампе за траву углавном са меком облику и освјетљењем постају велики херој урбаног зеленила, широко се користи у баштама, парковима, трговима и другим великим спољашњим подручјима зелених појасева, распоред је такође релативно брз, морамо размотрити концепт комбиновања дизајна аутомобила, травњака за сијалицу, карактеристике травњаче су релативно очигледне, нарочито једноставне за инсталацију, и веома се поштују. је лампе за траву Једина ствар која ради? Мала је сакупљала материјале са травњаром, а следеће је видјела.

Дизајн травњака главног и меког осветљења за урбани зелени пејзаж који додаје сигурност и лепоту и генерално има једноставну инсталацију, декоративне карактеристике, може се користити у парковима, вртним вили, квадратним зеленилом и другим местима декоративног осветљења зеленог појаса.

Лампица за траву Моделирање је много, специјализовани дизајнер носи јединствени дизајн, моделирање је разноврсно, али и нека лампе за траву је направила шик малу животињу или моделирање симулације биљке, ставља на травњак, Лампа за траву као да је скулптура је лепа, додала је сигурност и лепу за урбани зелени пејзаж. Лампа за траву се лако поставља, украс је јак, широко се користи у парку, травњака, вртна вила и тако даље периферија травњака и пешачка улица, паркиралиште, трг и тако даље.

Дизајн вртног дизајна Стандардна поставка светиљке (1) Ц1 ~ ЦН за светлосну лампу са четири стране, према пројектном стилу, преференције власника да бирају различите изгледе, основну површину по висини сијалице. Употреба 18В светиљке за уштеду енергије, која се примјењује на све вртове, тротоаре и осветљење путева. Обезбедити пешачко ноћно осветљење, лагано време је обично 18:00 ~ 6:00. Што је краћа светиљка, то је густа растојања, Лавн Ламп је заједнички распон светиљки за бројчане бројеве. (2) Ц1 ~ ЦН је једносмерна брусилица за траву за брушење, примењена на шири пут. Коришћењем 26В енергетске цеви или 35В халидним изворима осветљења. Обезбедити осветљење пешака или траке, лагано време је обично 18:00 ~ 6:00. Уобичајени размак између светиљки је бројчана бројева.

Лампица за траву Моделирање је много, специјализовани дизајнер носи јединствени дизајн, моделирање је разноврсно, али и нека сијалица за лавиринт направила је шик малу животињу или моделирање симулације биљке, ставља на травњак, као да је скулптура лепа , додала је сигурност и лепу за урбани зелени пејзаж. Светиљка за трпезарију Светиљка за траву се лако поставља, украс је јак, широко се користи у парку, вила у врту и тако даље периферија травњака и пешачка улица, паркиралиште, трг и тако даље.

Лампе за траву углавном имају 600мм, број $ мм, и тако даље различите спецификације, могу се прилагодити стварним потребама, могу се произвести све спецификације. Светиљка за трпезарију Главни материјал полица за траву је једнак пречник челичне цеви, челичне цеви супротне половине, алуминијумске цеви са једнаким пречником, ливена алуминијумска лампе за траву, лампе за траву од алуминијумске легуре. Уобичајено се користи у пречнику φ60, φ76, φ89, φ100, φ114, φ140, φ165, према висини и различитим местима која се користе, одабрана дебљина материјала подељена је на: дебљину зида 2.5, дебљина зида трава 3.0, дебљина зида 3.5. Лампица за траву обично користи натријумове сијалице од 36В или 70В, уреди размак генерално у броју бројчаних бројева.

Које су карактеристике лампе за траву?

1, Висока светлина: Сада нова соларна лампа за сунчање може да користи светлосни извор од 140лм / сметња, од класичних светиљки за сунчано светло 50%

2, висококвалитетне и поуздане: захтеви високог квалитета за траву, произвођачи морају да изаберу напредну опрему, добре материјале за обезбеђивање квалитета, светиљку за траву и комплетну инспекцију материјала, сагледавају сваки квалитет производње, завршну проверу производа, инспекцију испоруке, у строгој сагласности са захтевима ИСО система за управљање квалитетом за потпуну контролу квалитета.

3, Дуг вијек трајања: укупни вијек трајања дизалице за траву више од 20 година, кориштење процеса ламинирања високе прозирности, дизајн вијека додатака конзистентан, Лавн Ламп јединствени дизајн који штеди енергију, трајање батерије од конвенционалне технологије 2 3 пута дуже.

4, ефикасно уштеду енергије: Ако се сунчева светиљка за лавабо, која се најчешће користи у ножној снази Кристални силицијумски соларни модул као систем за генерисање енергије сијалице, коришћење соларне батерије, штедње енергије, кишни дани могу бити континуално осветљење 3-5 ноћења без других енергената.

5, Аутоматска контрола: светло сунчеве светиљке светли и гашење употребе светла за индукцију светлости светлости, односно функције контроле светлости, али такође има режим штедње енергије, у случају мање пешака ноћу, аутоматски смањује излаз снага извора светлости за уштеду електричне енергије.

6, Висока сигурност: Соларна лампа за сијалицу припада Нисконапонским производима, Лавн Лампу кориштење ДЦ 4В или 6В напајања, сигурно и безопасно, за дјецу, пешаке и животиње како би се ефикасно заштитили.

7, кућиште сијалице користи дизајн структуре ХИГХ-СТРЕНГТХ, отпоран на воду, отпорност на ветар, висока отпорност на спољашњу чврстоћу.

8, једноставан за инсталацију: независно напајање, без потребе за постављањем или уградњом преносних водова, једноставне конструкције, ниске трошкове изградње.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540