Dom > Novosti > Sadržaj

Карактеристике светлости рефлекторског светла


Као извор електричне енергије светлост је препознао све више људи и примењена је у многим пољима. Најчешће се користе у билбордима, аутопутевима, железничким тунелима, мостовима и пропустима, трговима, зградама и другим местима. Па шта је рефлектор? Рефлектор је тачка светлосни извор који се може једнако озрачити у свим правцима, његов опсег зрачења се може прилагодити произвољно, Флоод Лигхт и приказан је као слика позитивног осам тијела на сцени. Флоодлигхт је један од најраспрострањенијих светлосних извора у производњи дијаграма ефеката, а стандардни рефлектор се користи да осветли цијелу сцену. Многи рефлектор може се користити на сцени како би се постигли бољи резултати.

Карактеристике осветљења рефлекторског светла

Флоодлигхт се најчешће користи у дијаграму ефеката извора свјетлости, у сцени се може користити за координацију улоге вишеструке свјетиљке, како би се постигао бољи ефекат. Светлост поплаве То је најбољи начин да осветлите објекат у свим правцима од једне до друге тачке, користећи га за аналогне сијалице и свеће. Рефлектор се може поставити било где на сцени. На пример, она се може поставити изван опсега камере или унутар објекта. Уобичајено је користити различите боје светиљке у даљини сцене. Ове рефлекторе могу бацати сенке и мешати их на моделу. Пошто је опсег расвјете рефлекторског светла релативно велик, ефекат освјетљења проспективног свјетла је врло лако предвидјети, свјетлост поплаве и постоје многе помоћне употребе за овакав вид свјетла, на примјер, постављање свјетлости у површину објекта ствараће свјетло светлост на површини објекта. Вреди напоменути да се рефлектор не може превише саградити, у супротном ефекат мапе ће изгледати досадно и чврсто. Због тога, Светлост поплаве у стварању мапе мира у трајању мира, посветити више пажње параметрима осветљења и ефекту читаве сцене ефеката светлости, акумулирати искуство, овладати вештинама колокације осветљења.

Главна употреба рефлектора није осветљење, али да би се створио ефекат, као што је фазни дим и рефлектор може представити муцни осећај у чудесној земљи, уопштено говорећи, најчешћа употреба рефлектора у нашем животу је стадијум, где различити положај рефлектора и подешавање опсега осветљења рефлектора може довести до истог ефекта на сцени.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540