Dom > Novosti > Sadržaj

Лаки декоративни ефекат травњака је добар

Развој светлости до 20. века, 90 година, широко се користи у урбаним спорним тракама, уској траци, стамбеној зони, туристичким атракцијама, парковима, трговима, приватним баштама, ходницима у дворишту и другим јавним местима пута једнострано или двоструким путевима за путеве Освјетљавање, Побољшати сигурност људи који путују ноћу како би повећали активности на отвореном простору, побољшали сигурност живота и имовине. Такође може да промени осећања људи, побољша људске емоције и може променити концепт људи, Лавн Ламп да створи тамну и тамну палету-као ноћ. Дневно, лампе за траву се могу украшавати урбаним пејзажима; Ноћ, расвета за травњаке могу обезбедити неопходно осветљење и удобност у животу, повећати осећај сигурности, али и нагласити градске наговештаје, интерпретацију светлег стила, Лавн Ламп до сада у употреби, развио се у зрелог ланца индустрије

Светлост травњака је мекша, а боја је такође разноврснија, а сада са дизајном праћења, уз стално побољшање потреба људи, Лавн Ламп тренутни дизајн више облик, облик је идеалан, током дана може да игра добра декорација Сексуални ефекат, а ноћу је веома лепа и великодушна, дајући осећај лепоте. Свињска трпезарија са јединственим дизајном, најједноставније светло за зелени пејзаж у граду свуда је дала доста сигурности и лепоте, а процес инсталације је веома једноставан, једноставан за монтажу, декоративни ефекат је добар, травњак за траву обично се користи у парковима, врту виле Као што је травњак около, наравно, модерна комерцијална улица, пешачка улица, паркиралиште и квадрат, ако на зеленој лампе буде уграђен зелени појас.

До сада је развој светлости травњака у складу са употребом окружења и дизајнерског стила, изведен из различитих типова, подељен на: европску травњак, савремену травњак, класичну траву за траву, лампу за траву против крађе, травњака шест категорија.

1, европско светло за траву:

Његов стил дизајна и веће коришћење европских земаља, неки европски елементи уметности, траве за сијалицу до апстрактне форме израза.

2, модерна травњака:

Стил дизајна и већа употреба савремених уметничких елемената, употреба једноставног стила изражавања,

3, класично свјетло за травњак:

Његов дизајн и већа употреба кинеских класичних елемената, који ће се користити и модификовати, као што су: лантернови.

Ове три врсте травњака за траву, која представљају другачији стил, Лавн Ламп је такође већина произвођача како би се задовољио дизајном стила урбаних зграда, изведених из.

4, светло за заштиту од крађе:

Његов дизајн је да се окончају неке од криминалних група у заједници како би украли продају светлости травњака и друге феномене, против крађе за траву од полимерних композитних материјала, његову чврстоћу и корозију нешто вишу од челика и алуминијума, али цена је скупа.

5, светлосна лампа за пејзаж:

Пејзаж травњака углавном дизајниран за пејзажну декорацију, Лампа за траву допуњена функцијама осветљења. И још више у рокеру, биљке као главни елементи дизајна.

6, светло ЛЕД светла:

Тренутна већина избора светлости травњака довела је као извор светлости, водио је дуг живот, можете досећи 100000 сати изнад, коришћење ниског напона, примена соларног светла за траву је врло прикладна.

Дизајн светлеће траве углавном је за изглед и мекано осветљење за градски зелени пејзаж који додаје сигурност и лепоту, а генерално има једноставну инсталацију, декоративне и друге карактеристике травњака могу се користити за паркове, вртне виле, квадратне зелене и на другим мјестима осветљења декорације зеленог појаса.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540