Dom > Novosti > Sadržaj

Одржавање улица

Ултрална светла су свима позната, међутим, енергија је камен темељац постојања и развоја модерног друштва. Са континуираним развојем глобалног економског друштва, потрошња енергије је наставила да расте у складу с тим. Временом, оскудица фосилне енергије постаје све више и више истакнута, а овај недостатак се постепено одражава у цијени енергетских добара. Дакле, улице се појављују у нашим животима.

Одржавање уличног светла:

1. Чистите површину чишћења соларног модула. У мање кишним и пјешчаним подручјима треба чистити једном мјесечно, чишћење треба прво испирати водом, Стреет Лигхт, а затим користити чисту меку тканину за сушење воде.

2. запазити да ли изглед соларних ћелија има конкавну или испупчену појаву;

3. Након што пражњење соларног акумулатора треба одмах напунити. У случају поновљених дежурних дана, што доводи до недовољног пуњења акумулатора, требало би да заустави или скрати време за напајање електране, како не би изазвало пражњење батерије. Особље за одржавање електроенергетских постројења треба редовно напунити пуњење акумулатора, Улична светлост је углавном свака четвртина од 2 до 3 пута. Дуго времена да зауставите батерију (3 месеца или више), улицно светло треба додати након пуњења и пуштања у рад.

Улични пројекат, укључујући градску магистралу, индустријски парк, опћину, вијадукт и друге пројекте уличне расвјете, пројектне послове, пословање, власници би требали одабрати начин уличне сијалице?

У принципу, произвођачи уличне светиљке за куповину улицних лампи, биће професионално техничко особље за вас да дизајнирате програм за уличну расвету. Произвођачи уличне лампе техничког особља и службеника имају богато искуство у примени уличних лампи. Улична светлост Следеће методе су само за референцу:

Испитајте област

Пробна ширина цесте од 15 метара, 10 метара висока улична лампа, светлосна рука на 1 метар надморске висине 10 степени, улична светла на једној страни теста; тестна област од 15мк30м, узимајући у обзир уски пут на уличном светлошћу, захтеви светла нису високи, док се пружају апликације подручја од 12мк30м података за различиту ширину референтне селекције путева.

Тестирајте податке

Подаци су просјечно три пута, неуспјех свјетла заснован на првом и трећем резултату, Стреет Лигхт је временски распон 100 дневних нормалних прекидача

Примена оптичког флукса, ефикасности светлости, процене униформности осветљења

Светлосна ефикасност израчунава се дељењем оптичке снаге помоћу улазне снаге

Измагљивање своје формуле за израчунавање Просјечна освјетљеност к подручје

Степен униформности осветљења је однос минималне осветљености и максималне осветљености мјерне тачке у попречном правцу пута

У инжењерским апликацијама уличне лампе, пут треба да се инсталира колико је снага уличних светиљки, требало комбиновати са произвођачима уличних светала. Исти пут, произвођачи који обезбеђују 100В ЛЕД свјетла како би задовољили осветљење, а произвођачи Б пружају свјетла, можда чак и до 80В или чак нижу снагу која може задовољити осветљење.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540