Dom > Novosti > Sadržaj

Предности инсталације соларног система

Соларни системи се обично инсталирају на крововима грађевинских зграда или кровова индустријских постројења. Због првобитних зграда пре него што буду стављени у употребу, могу их испоручити локални центар за заштиту од мина, а објекти громобранске заштите индустријских објеката треба тестирати сваке године. Због тога је Соларни систем сигурности и сигурности објеката громобранске заштите у великој мјери осигуран.

Иако је муња природна катастрофа, али уопште, све док се стриктна примена сљедећих три аспекта може смањити вероватноћа ризика од муње.

Прво, фотонапонски носач металне лежишта са оригиналним громобраном поуздано повезује и ствара добар електрични приступ. Биће муњевита муња кроз оригинални уређај за заштиту од грома до уређаја за подмазивање испод земље до брзог пражњења на земљу, Солар Повер Систем, чиме се штити зграда и изложе крову ПВ модула.

Друго, уређај за уземљење је основа за заштиту од муње, као што је изворна зграда са громобранском заштитом, громобраном и осталим постројењима, Соларни систем за напајање мора да се користи мерач отпорности уземљења за мерење отпорности уземљења, уопштено, отпор уземљења мање од 4 ома, може се користити Оригинално тло.

Али неки објекти, као што су сеоске куће, сточари, фарме итд. За заштиту од грома нису строги захтеви, морате додати нови уземљив уређај. Уређај за затезање у зависности од геолошке употребе бакра обложеног челичног уземљења, електроде са угљеничном кристалом, редукционог средства и друге конструкције уземљивача, након завршетка отпорности за мерење уземљења је мањи од 4 ома.

Треће, мере за изједначавање потенцијала. Еквипотенцијалне мере укључују премошћавање крова, причвршћивање носача на металну конструкцију крова, као што су мост фотонапонског кабла, вентилатор, вентилатор у фабрици, спољашња јединица клима уређаја, соларни Повер Систем расхладни торањ, степенице и слично.

Нарочито, уземљење и изједначавање потенцијала фотонапонске опреме за производњу електричне енергије је најважније, приликом уградње претварача и инвертора, додати сет конекције конекције, претварача и терена конектора. Терминали су повезани са еквипотенцијалним приземна терминална кутија са дводимензионалном жицом већом од 16 квадратних метара, а прикључна кутија је повезана са оригиналним или новим уземним уређајем или проводником са преко 50 квадратних метара.

У фотоволтаичкој соларној електрани до 25 година животног циклуса, у комбинацији са примјеном климе и околине на рационалној инсталацији соларног система, Иухуи сунце у соларном систему производње електричне енергије, пројектовању система, изградњи, соларну Рад и одржавање електроенергетског система током читавог процеса строге контроле квалитета, тако да корисници остали сигурни!

Сунчано, са храном и лепотом дошли су у предграђе парк како би уживали у празницима, телефон је чишкао, камера је остала пат, а онда ушла у стање несташице енергије, Цоннаугхт велики парк гдје ништа! А ако се неки парк може користити у инсталацији соларног система за кориснике који се могу пунити у било ком тренутку, али иу станици за снабдевање електричном енергијом да постављају неке ЛЕД лампе и сједишта итд., Како би обезбедили бесплатну снабдевање услуга и да привуче пословно оглашавање Маркетинг, па идите у парк више не морате бринути о телефону без струје.

Фудбалска терена, кошаркашки терени, бадминтон терени, тениски терени и тако већина њих изграђена је на отвореном, а током целе године љето је најбоља сезона спорта, али под високим температурама тешко је практиковати на овом вањском стадиону, тако да споља На стадиону ће се сусрести срамота без употребе током лета, а ако се спортско поље на отвореном налази на врху полагања сонде за аутоматско смањивање соларне енергије, Соларни систем и сјена и киша могу наставити да генеришу електричну енергију за игралиште хладно загревање ваздуха, није током целе године без обзира на ветар и кишу, хладно и топло може бити слободно вежбати!


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540