Dom > Novosti > Sadržaj

Светиљка за траву има разноликост обликаЛампе за траву углавном са меким обликом и осветљењем постају главни допринос урбаним зеленилом, широко се користи у баштама, парковима, трговима и другим великим отвореним подручјима зелених појасева, а ложиште за траву у распореду је такође релативно брзо, морамо размотрити комбинација концепта дизајна аутомобила, карактеристике травњаче су релативно очигледне.

Дизајн травњака главног и меког осветљења за урбани зелени пејзаж који додаје сигурност и лепоту и генерално има једноставну инсталацију, декоративне карактеристике, може се користити у парковима, вртним вили, квадратним зеленилом и другим местима декоративног осветљења зеленог појаса.

Лампица за траву Моделирање је много, од стране специјализованог дизајнера носи јединствени дизајн, Лавн Ламп моделирање је разноврсно, али и нека лампе за траву је направила шик малу животињу или моделирање симулације биљака, ставља на травњак, као да скулптура је лепа, Лавн Ламп је додао сигурност и предиван за урбани зелени простор пејзаж. Лампе за траву се лако постављају, украс је јак, широко се користи у парку, баштенска вила и тако даље периферија травњака и пешачка улица, паркиралиште, трг и тако даље.

Дизајн вртног дизајна Стандардна поставка светиљке (1) Ц1 ~ ЦН за светлосну лампу са четири стране, према пројектном стилу, преференције власника да бирају различите изгледе, основну површину по висини сијалице. Употреба 18В светиљке за уштеду енергије, која се примјењује на све вртове, тротоаре и осветљење путева. Обезбедити пешачко ноћно осветљење, лагано време је обично 18:00 ~ 6:00. Краћа светиљка, светиљка за трпезарије, густи размак, заједнички распон светиљки за бројчане бројеве. (2) Ц1 ~ ЦН је једносмерна брусилица за траву за брушење, примењена на шири пут. Коришћењем 26В енергетске цеви или 35В халидног извора осветљења. Обезбедити осветљење пешака или траке, лагано време је обично 18:00 ~ 6:00. Уобичајени размак између светиљки је бројчана бројева.

Лампица за траву Моделирање је много, специјализовани дизајнер носи јединствени дизајн, моделирање је разноврсно, трава за траву, али и нека светла за траву направила је шик малу животињу или моделирање симулације биљке, ставља на травњак, као да скулптура је лепа, додала је сигурност и лепу за урбани зелени пејзаж. Лампа за траву се лако поставља, украс је јак, широко се користи у парку, травњака, вртна вила и тако даље периферија травњака и пешачка улица, паркиралиште, трг и тако даље.

Лампа за трпезарију може се подијелити на сијалицу за сунчану траву, лампу за сијалицу, алуминијумску лампе за траву, сијалицу од нехрђајућег челика, лампе за ЛЕД траву, лампу за штедњу енергије, зелену траву за траву, европску травњак и друге свјетиљке за траву

Лампе за траву углавном имају 600мм, број $ мм, и тако даље различите спецификације, могу се прилагодити стварним потребама, могу се произвести све спецификације. Главни материјал пола за траву је једнак пречник челичне цијеви, челичне цеви супротне цијеви, једнаког пречника алуминијске цијеви, ливене лампе за ливење алуминијума, травњака за траву од легуре алуминијума. Обично се користи у пречнику φ60, φ76, φ89, φ100, φ114, φ140, φ165, према висини и различитим местима која се користе, одабрана дебљина материјала подељена је на: дебљину зида 2.5, дебљину зида 3.0, дебљину зида 3.5. Лампица за траву обично користи натријумове сијалице од 36В или 70В, уреди размак генерално у броју бројчаних бројева.

Које су карактеристике лампе за траву?

1, Висока светлина: Сада нова соларна лампа за сунчање може да користи светлосни извор од 140лм / сметња, од класичних светиљки за сунчано светло 50%

2, висококвалитетне и поуздане: захтеви високог квалитета за травњак, произвођачи траве за ланац морају да изаберу напредну опрему, добре материјале како би осигурали квалитет и завршили инспекцију материјала, схватили квалитет сваког производног процеса, преглед готових производа, инспекцију испоруке, Светиљка за траву у строгој сагласности са захтевима ИСО система за управљање квалитетом за потпуну контролу квалитета.

3, Дуг вијек трајања: укупни вијек трајања дизалице за траву више од 20 година, кориштење процеса сјајног прозрачивања стакла, дизајн вијека додатака конзистентан, јединствен дизајн који штеди енергију, вијек трајања батерије од конвенционалне технологије 2 3 пута дуже.

4, ефикасно уштеду енергије: Ако се сунчева светиљка за лавабо, која се најчешће користи у ножној снази Кристални силицијумски соларни модул као систем за генерисање енергије сијалице, коришћење соларне батерије, штедње енергије, кишни дани могу бити континуално осветљење 3-5 ноћења без других енергената.

5, Аутоматска контрола: светло сунчеве светиљке светли и гашење употребе сунчеве светлости индукцијске контроле, односно функције контроле светлости, али такође има и режим штедње енергије, светиљка за траву у случају мање пешака ноћу, аутоматски смањује излазну снагу извора светлости за уштеду електричне енергије.

6, Висока сигурност: Соларна лампа за сијалицу припада Нисконапонским производима, кориштењу ДЦ 4В или 6В напајања, сигурна и безопасна, за дјецу, пешаке и животиње да ефикасно штите.

7, кућиште сијалице користи дизајн структуре ХИГХ-СТРЕНГТХ, отпоран на воду, отпорност на ветар, висока отпорност на спољашњу чврстоћу.

8, једноставан за инсталацију: независно напајање, без потребе за постављањем или уградњом преносних водова, једноставне конструкције, ниске трошкове изградње.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540