Solarni paneli na krovu

Solarni paneli na krovu

Funkcije komponenti sistema solarnu energiju sistema A solarnu energiju sastoji se od solarnih panela, solarni kontroler i baterije. Ako je izlazna snaga 220V AC ili 110V, trebalo bi da dodate izmenjivača t

Funkcije komponenti sistema za solarnu energiju
Solarna energija sistem se sastoji od solarni paneli, solarni kontroler i baterije. Ako je izlazna snaga 220V AC ili 110V, izmenjivača treba dodati konfiguraciju. Uloge za svaku komponentu:

☆Solar Panel: solarni panel, neophodan i vredan deo sistema solarne energije, ima ulogu da biste konvertovali radijacija sunca električne energije, poslati na bateriju za skladištenje ili da promovišu se radna opterećenja.

☆Solar kontroler: uloga na solarni kontroler je da kontroliše radno stanje sistema i pružaju baterija previše puni zaštitu, i previše prazni zaštitu za skladištenje baterija. Upravljač treba da dobije funkcije kompenzacije temperature u oblastima gde postoji jaz veliku temperaturu i imati svetlo-kontrola prekidača, kontrola vremena prekidač za kontroler.

☆Battery:gel baterija je najčešći onaj, njegova funkcija je da skupe resorbuje energije iz solarni panel i da se izduvam je upotreba.

☆inverter: izmenjivača trebalo da pruži 220VAC, 110VAC energije u mnogim prilikama. Zbog direktnog solarne energije izlazna su generalno 12VDC, 24VDC, 48VDC, u nekim slučajevima, kada dolazi do mnoštva napon opterećenja, DC-DC inverter je snage needed,e.g.convert na 24VDC u 5VDC na snagu (Napomena: tj nije neki jednostavni wati).

Hot Tags: solarni paneli na krovu, na krovu solarne energije, solarni paneli, cena po Vat solarni paneli, solarni krov sistem, Kina proizvođači, dobavljači, fabrika, brendova, kupovina, jeftine, visokog kvaliteta, sertifikacija, najbolje, moda
Srodni proizvodi

Istraga

Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540